Pestrý jarný šalát

Autor: Andrea Vaňová | 8.3.2009 o 17:42 | Karma článku: 2,81 | Prečítané:  625x

alebo "keď to jem, cítim sa ako králik"

Ingrediencie - množstvo prispôsobujte podľa počtu stravníkov:

hrsť rukolových lístkov

približne také isté množstvo šalátu "polníček"

ak máte, tak čerstvé jahody

na dochutenie: orechový olej, citrónová šťava prípadne balzamikový ocot, ja som dala všetko a mierne som to s tou kyslou chuťou prehnala 

Opláchnuté listy rukoly a šalátu vložte do misky, pridajte pokrájané jahody a dochuťte olejmi a ostatným. Orechový olej veľmi jemne ale výrazne pomôže k rozvinutiu chut a šalát obzvláštni predovšetkým vtedy, ak už máte plné zuby olivového oleja.

Dobrú chuť!

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

DOMOV

Siekelovci sa stiahli. La Casa de Slota prešla k právnikovi z kauzy emisie

Firma, ktorá vilu vlastní, dlhuje Trabelssiemu.

Stĺpček šéfredaktorky

Nech hanba po hlasovaní o kandidatúre Fica nie je kolektívna

Fico nie je jediným problémom voľby.

DOMOV

Voľba ústavných sudcov: Pozrite si možné scenáre vývoja (video)

Čo všetko sa môže v parlamente odohrať v utorok?


Už ste čítali?