Pestrý jarný šalát

Autor: Andrea Vaňová | 8.3.2009 o 17:42 | Karma článku: 2,81 | Prečítané:  618x

alebo "keď to jem, cítim sa ako králik"

Ingrediencie - množstvo prispôsobujte podľa počtu stravníkov:

hrsť rukolových lístkov

približne také isté množstvo šalátu "polníček"

ak máte, tak čerstvé jahody

na dochutenie: orechový olej, citrónová šťava prípadne balzamikový ocot, ja som dala všetko a mierne som to s tou kyslou chuťou prehnala 

Opláchnuté listy rukoly a šalátu vložte do misky, pridajte pokrájané jahody a dochuťte olejmi a ostatným. Orechový olej veľmi jemne ale výrazne pomôže k rozvinutiu chut a šalát obzvláštni predovšetkým vtedy, ak už máte plné zuby olivového oleja.

Dobrú chuť!

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

AUTORSKÁ STRANA MICHAELY TERENZANI

Tých, ktorí odišli, svet prijal s otvorenou náručou

Aké by to bolo, len tak sa zbaliť?

KOŠICE KORZÁR

Fotil okupáciu v Košiciach, snajper ho zasiahol do hlavy, ostal ochrnutý

Okupáciu ovplyvnila životy ľudí.


Už ste čítali?